Jdi na obsah Jdi na menu
 

        Vesnice Čečovice nedaleko Horšovského Týna se může pyšnit zámkem a imposantním gotickým kostelem sv. Mikuláše. Zatímco kostel, který spravuje plzeňská diecéze je v dobrém stavu zámek takové štěstí rozhodně nemá.

          Roku 1998 získal zchátralý a vyhořelý objekt zámku Český svaz ochránců památek ,,Klub Ladislava Lábka" a od té doby se tuto památku snaží zachránit. Od roku 2010 se snažíme k této záchraně pomoci i my z volnočasového klubu Avalon a to například pořádáním historických akcí, oživených prohlídek, lukostřeleckých turnajů i vlastní pomocí při údržbě a opravách.

          Jak se nám to daří, se můžete přijet podívat i vy. Tímto si vás dovolujeme pozvat na Čečovické kulturní akce. Podrobnosti o chystaných akcích naleznete postupně zde nebo na stránkách zámku a Klubu Ladislava Lábka.

          Každý dobrovolník, který by se chtěl podílet na záchraně zámku, zúčastnit se Čečovických   akcí nebo se jakkoli jinak zapojit ať již fyzicky nebo finančně bude vřele vítán a může kontaktovat nás, nebo přímo členy klubu.

 

Kontakt: Miroslava Šusová, miroslava98@volny.cz, tel: 776555217

Klub Ladislava Lábka – bankovní spojení: 26336311/0100 VS 23268423.

 

Mapa